2009. július 24., péntek

Roik Zsolt 7. helyezett!!!

Kezdetét vette a Világjátékok aerobik versenye!

Mai napon rendezték az aerobik versenyt férfi egyéni és vegyes páros kategóriákban. Hazánkat Roik Zsolt képviselte, mivel a Világbajnokságon 2008 áprilisában ULM-ban 5-ként kvalifikálta magát. Mai napon bemutatott gyakorlata sajnos nem volt elég a döntőre, de reméljük a legközelebbi világversenyen újra szurkolhatunk érte. Már az is hatalmas eredmény, hogy egyetlen 2001-es Akita-i részvételünk után, újra van magyar versenyző Világjátékokon aerobikban.



A leány csoportunk ismét kitett magért és nagyon lelkesen buzdította Zsoltot, melyet ezúton is köszönünk és holnap szurkolunk nekik, hogy jól sikerüljön a verseny! Megtisztelt minket az NSSZ képviselője is illetve a média különítmény Kaszala Klaudia vezetésével valamint több magyar versenyző. Nagyon köszönjük nekik, hogy jöttek szurkolni és várjuk őket holnap is délután 3-tól reméljük egészen estig!!!



Ezúton szeretnénk gratulálni a búvárúszóknak a kiemelkedő eredményekért és sajnáljuk, hogy nem lehettünk ott szurkolni nekik, mivel pont ütközött a programjuk a miénkkel.

Gondolom már gondolom kíváncsiak vagytok az eredményekre:
Férfi egyéni:
1. I. PAREJO - Spanyolország
2. M. JACQUEMIN - Franciország
3. A. KONDRATICHEV - Oroszország

Vegyes Páros:
1. A. JOLY-J. CHANINET - Franciaország
2. S. MORENO - V. LLI - Spanyolország
3. S. HE- J. HUANG - Kína




Gyors bírói beszámoló:
Sikerült fejből, szép angolsággal a színpad közepén elmondanom a bírói esküt! :) - Csucsó felvette videóra, hogy elhidjétek :) Kár, hogy nem jár ezért plusz pont a magyar versenyzőknek, bár talán segíthet átvitt értelemben az, hogy én is jól szerepelek...

Komolyra fordítva a szót, az elődöntőn és a döntőn is művészihatást pontoztam és nem volt könnyű dolgom, de talán sikerült jól megoldani. A Döntőben csak egy hajszálon múlt, hogy nehézelemet pontozzak, mert a semleges bírók részesültek előnybe ( 3 -an voltunk - BUL, GER és én) , most azonban sajnos nem én kerültem be, de azért ez mutatjaa; 2-es Brevet-emmel már a világ legkiemelkedőbb versenyén pontozhatnék nehézelemet. Ez nem kis ütőkártya és előny lehet a magyar sportdiplomáciának.

Holnap ismét szükségünk van a szurkolásra! A lányok már nagyon készülnek és izgatottak, biztos vagyok benne, hogy minden tőlük telhetőt meg fognak tenni.

Holnap jelentkezünk!!! SZORÍTSATOK! :)

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ezúton is gratulálok Zsoltinak, és ne csüggedjen, lesz ez még jobb is :)
    Köszönjük a beszámolót, és a "segítséget" :)

    Puszi: Tódi

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok Zsolt!!!Nagyon tehetséges vagy csak így tovább!!Király Béla

    VálaszTörlés
  3. Szia Kata, az eredményekhez nagyon nagyon gratulálunk!
    Engedd meg, hogy egy apróságot említesek: 1997-ben az első World Games-en Finnországban ,Lahti városában 3 magyar egység kvalifikálta magát a versenyben: trióban a Sasok (1.hely), férfi egyéniben Boros Norbi(3.hely), női egyéniben jómagam (5.hely).
    Vigyázzatok magatokra, jó utat hazafelé!
    Üdv mindenkinek!
    Szlobi

    VálaszTörlés
  4. Szia Évi!
    Köszi szépen a helyesbítést!
    Üdv,
    Kata

    VálaszTörlés